Information om Covid-19 – coronavirus - Zalong NivåNYA PANDEMILAGEN

Med anledning av den nya pandemilagen som trädde i kraft 10 januari kommer vi nu behöva begränsa antalet kunder som samtidigt får vistas i salongen. I vår lokal får det vistas MAX 7 kunder samtidigt.


KOM UTAN SÄLLSKAP

Vi är tacksamma över att du kommer utan sällskap till oss. Gäller det yngre barn som ska klippas vill vi att endast en familjemedlem är med som sällskap. Meddela oss gärna vid bokningstillfället om du vet att du kommer behöva vara sällskap under tiden ditt barn klipper sig. Detta gör det lättare för oss att hålla koll på antal personer i salongen samtidigt.


ÅTGÄRDER VI PÅ SALONGEN GÖR
• Decinfiserar alla platser samt byter kappa efter varje kund
• Alla medarbetare använder munskydd
• Tagit bort tidningar
• Förstärkta städrutiner
• Förstärkta riktlinjer gällande god handhygien
• Avsätter extra tid mellan alla behandlingar för att minimera folk i salongen.
• Luftrenare som minskar partiklar, bakterier och virus i luften

VÅR SALONG BEHANDLAS MED ACTIVEPURE TEKNOLOGI DYGNET RUNT
Luftrenare som minskar virus, bakterier och partiklar i luften. Detta är den säkraste, snabbaste och mest kraftfulla yt-och luftreningsteknologin som finns tillgänglig. Den minimerar återföroreningar och korskontaminering i realtid utan användning av kemikalier eller ozon. Du hittar mer info på www.o2h.se

RISKGRUPP?
Är du i riskgrupp och önskar komma på en tid när det är mindre folk i salongen. Ring till oss så ska vi försöka hitta en lösning. Ni når oss på 011-128989. Det går även att boka tid för klippning här på vår hemsida BOKA ONLINE

HANDLA ONLINE PÅ E-LOOK.SE
Vi vill även passa på att tipsa om vår webbshop e-look.se där du kan beställa hem dina hårvårdsprodukter. Vi längtar så tills allt är som vanligt igen, men tills dess får vi kämpa tillsammans!


Varma hälsningar, Zalong Nivå