ZALONG NIVÅ ligger i Gamla Stans mysiga kvarter i Norrköping, vid Rådhuset och Tyska Torget.

Den gamla banklokalens stora valvfönster släpper in härligt ljus och du kan följa stadens rörelse på Drottningatan från stolen.

Här jobbar egna företagare och anställda.

I slutet av 2012 skrev Zalong Nivå ett avtal med Lóréal Professionnel som innebär att vi är en av deras Flagship-salonger. Alla innovativa produkter hamnar hos oss först och vi är ständigt uppdaterade på nyheter. Förutom att vi har deras sortiment i tekniska och försäljningsprodukter innebär det också mycket utbildning för frisörerna.

Alla frisörer på salongen, anställda som egna företagare, deltar i ett utbildningsprogram. Vi har en särskild utbildningscoach knuten till oss och hela Lóréal Professionnels organisation i ryggen. Det finns ambassadörer på salongen som får mer djupdykande kunskaper.
Vi är medlemmar i Club Royal, utsedda som en salong som har viljan att växa och utvecklas. Det innebär ett stort nätverk av ledande salonger i Sverige som utbyter erfarenheter, kunskaper och idéer. Vi har regelbundna träffar och visningar. Som salongsägare är detta verkligen ett forum som ger mig mycket.
Sedan 2014 arbetar vi även med Kerastase som är det första hårvårdsmärket inom Lòréal koncernen. Här gör vi en djupdykning i håret och använder banbrytande teknologier som skräddarsyr hårvård just för dig.
2017 arbetar 8 frisörer på salongen. Vi började året med en heldag tillsammans med vår utbildningscoach i färgens underbara värld. I mars deltog vi i en extern utbildning från Toni & Guy som gav oss användbara klipptekniker. Vi kommer under våren få in den nya färgen Colorful Hair för att skapa intensiva, vågade toner till svaga, vackra pasteller på ett skonsamt sätt. Under våren relanseras även hårvårdsserien ”Serie Expert”.
Kerastase lanserade under våren Aura Botanica som vänder sig till de kunder som önskar en serie med naturligt innehåll, fri från sulfater men fortfarande mycket vård med en exklusiv känsla.

Club Royal

Vi önskar alla varmt välkomna till någon av frisörerna!